Water met een smaakje

Test water met smaakje

Water is een prima dorstlesser, maar kan wat saai zijn. Nu kun je zelf een schijfje komkommer of citroen erin gooien, maar onderweg wil je ook wel eens iets anders. Ah to go begreep dat en biedt nu twee natuurlijke waters ‘met een twist’. Eentje met citroen en munt, de ander met komkommer & dille.

Nu kun je water over het algemeen vrij lang bewaren, zo niet met deze uitvoeringen. De verse ingrediënten die in het water zijn toegevoegd maken het beperkt houdbaar, maar daardoor in de beleving wel verser en nog gezonder. Maar is het ook lekker?

Citroen en munt zijn beide fris van smaak, dus vrij logisch dat het water er een frisse twist van krijgt. Prima drankje, en subtiel genoeg om voor de nodige aangename variatie te zorgen. Maar dan de komkommer/dille. Komkommer in een karaf water zet je nog wel eens op tafel. Staat ook leuk. Maar dille gooi ik toch meestal op de vis. En hoewel vis in water zwemt, heb ik de dille zelf liever droog. Wel eigenaardig anders, wat lovenswaardig is. Het begeleidende persbericht rept over een prima combinatie met sushi. Dat hebben we dan weer niet getest, maar zou inderdaad wel eens beter kunnen uitpakken dan zo los.

Kortom, frisse waters, met inderdaad een twist. Behalve bij een van de testers: Hij concludeert dat de extra ingrediënten vooral de smaak van het water in de weg zit. Met name de munt/citroen-variant valt in de smaak. De hutten worden op basis van die editie verdeeld.

2 Reacties

 1. Hi there,

  Nice article. The products seems refreshing. I have some questions on that.
  What is the maximum shelf life of this product? Both ingredients (fresh lemon and mint) seem fresh so i’m guessing it would be few days / week?
  Looking forward to your reply.

  Thanks.

  Kind Regards
  Mario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>