Snoepmachine blijkt leuker dan gedacht

snoepmachine

Je kent het wel, je bekijkt een site of loopt in een winkel met allemaal hebbedingen. Op het moment erg leuk, en je weet eigenlijk al iemand aan wie je dit geweldig leuk cadeau kan geven, maar als je het ding eenmaal hebt gekocht vraag je je af hoe het zo ver heeft kunnen komen. Radbag lijkt zo’n site. De ondertitel ‘Dingen die je echt moet hebben’ is wat overdreven. Dingen je echt wilt hebben, past beter. De site staat bol van de gadgets, ook leuk voor de aankomende sint en kerst overigens. Het een is nog gekker dan het ander. Daardoor ga je je wel afvragen wat je ermee moet. Toen we gevraagd werden hun diensten te testen, was het dan ook even zoeken naar een passend product.

De keuze viel uiteindelijk op een snoepmachine, een candy grabber, of ja, hoe heet zo’n ding eigenlijk? In ieder geval een apparaat met een grijper zoals we ze van de kermis kennen. Je gooit er een euro in en krijgt helemaal niks. Pas na vele euro’s verder slaag je erin een knuffelbeest voor je vriendinnetje of je kind eruit te vissen. Zo’n apparaat thuis is natuurlijk vrij onzinnig, maar wat blijkt? Het is een enorme knaller op ons TestHut kantoor. De ultieme gadget. Naast de crew wil vrijwel iedere bezoeker wel een gokje wagen hiermee en gaat er goed voor zitten.

Het is dus gewoon een erg leuk ding waar we verrassend genoeg nog niet op uit zijn gekeken. Sterker nog, hij is al meermaals met snoep bijgevuld, en wij zijn niet bepaald snoeperds. Waar ligt dat aan! De snoepmachine is niet bepaald solide, heeft een uiterst irritant muziekje, dat nog irritanter wordt als je tijd opraakt, en het is nog vrij lastig ook. Misschien dat dat laatste het geheim is. Het lukt wel, maar is soms knap moeilijk. Je blijft het proberen.

Radbag levert dus veel meer van dit soort gadgets. We kunnen er kort over zijn. De dienstverlening is prima, het assortiment vrij uiteenlopend. In eerste instantie schrikt het af, maar als het allemaal bij nader inzien zo leuk is als de candy grabber, hebben ze er aan de TestHut een nieuwe klant bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>