Serieus pure chocolade

Hands Off my Chocolate heet het merk, en ze hebben verschillende varianten. Wij mochten de meest pure testen, Seriously Dark met maar liefst 86% cacao. Om te vergelijken kregen we er twee andere repen bij, voor de eerlijkheid onherkenbaar gemaakt. Wel wisten we dat het Lindt (85%) en Côte d’Or (86%) betreft. Eerder testten we al rauwe chocolade met heel veel cacao, eens kijken of deze beter uit de test komt.

Heel pure chocolade is iets voor de liefhebbers. Niet iedereen kan de bitters waarderen. Uw testers zijn over het algemeen wel van de hogere percentages (in meerdere gevallen…), maar moeten toch even wennen aan deze Seriously Dark. De vorm is leuk! Allemaal rondjes met in uiteenlopende lettertypes ‘mine’ erop geschreven. Het deelt makkelijk uit, hoewel de rondjes hier en daar niet helemaal goed afbreken. Flinke rondjes ook, vooral qua dikte, dus het is een aardige hap chocolade die je moet verwerken.

Review pure chocolade

Afgezet tegen de Lindt en Côte d’Or chocolade valt Hands Off positief op. Hij is wat minder suikerig, iets wat je wilt in een pure chocolade. Verder valt er eerlijk gezegd niet heel veel bijzonders over te zeggen. Het is een goede extra pure chocolade, in een leuke vormgeving, maar verder niet buitengewoon.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>