Review iPadhouder

iPads en andere tablets zijn handig om hun draagbaarheid, maar soms wil je hem juist even niet in je handen hebben. Denk aan tijdens het koken of het kijken van een langere film. Daar heb je verschillende standaards, houders en klemmen voor, maar de Goos-e meent dit alles in één te kunnen bieden. Lukt dat? We testen de tablethouder Goos-e.

Als eerste: dit is Dutch design, en daar mogen we best trots op zijn, want we maken mooie dingen. Zo ook deze tablethouder. Hij voelt degelijk aan, is gemaakt van mooie materialen en je merkt dat er nagedacht is over het ontwerp. Dat zie je onder andere terug in de flexibele stang die voorzien is van een zachte coating, waardoor het vervormen net wat makkelijker gaat, en in de houder zelf die met een veersysteem makkelijk om verschillende maten tablets past. Slim!

De voet is zwaar, zo’n vijf kilo, dus dat staat stevig. Je kunt de stang echter ook monteren op een klem, zodat hij om een paaltje of kastplank past. En het geheel komt in verschillende kleuren. Wij kregen een witte, maar hij is er ook in het zwart, blauw, paars, oranje en rood.

Review iPad houder

Deze iPadhouder is degelijk gemaakt. Er nagedacht over de vormgeving en het design klopt. Enige punt zou zijn dat we de klem ook graag in andere kleuren zouden willen hebben, maar de voet is uiteraard meer de eye-catcher. Dit is weer typisch een geval: oplossing voor een probleem dat je nog niet kende, maar stiekem wel had. Dit gaat handig zijn in de keuken, op de bank, in bed of zelfs op je bureau als tweede scherm. De Goos-e is wat ons betreft een fijn product. Mocht je een standaard overwegen, mag deze niet op je shortlist ontbreken.

En wat doet de TestHut met spullen die we leuk vinden? Die geven we weg! Het bekende principe: like onze Facebook-pagina, deel het bericht, en wie weet start jij 2016 met een kekke iPadhouder!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>