Loop gehoorbescherming

We houden wel van een feestje, maar ook van onze oren. Dus als we naar een concert gaan, doen we graag gehoorbescherming in. Het Belgische Loop maakte een variant geïnspireerd op Tomorrowland, die ze naar ons opstuurde. U vraagt, wij testen!

De oordoppen van Loop maken gebruik van filters die geluidsgolven niet helemaal blokkeren. Met deze filtertechnologie en het innovatieve design, biedt Loop volgens eigen zeggen ‘hoogkwalitatieve en comfortabele gehoorbescherming zonder dat het geluid dof klinkt’.

De Loop x Tomorrowland Experience Earplugs zijn een limited edition en voorzien van een gouden ring met een opdruk van de Tomorrowland-slogan ‘Live, Love, Unite’. Er wordt een bijpassend doosje meegeleverd.

In de verpakking vinden we vier verschillende maten dopjes om een goede pasvorm te hebben. En een goede pasvorm hebben ze. Sanne nam ze mee naar een concert en droeg ze de hele avond. Comfortabel dus. Sterker nog, hij zou er mee kunnen slapen, zegt ie.

Maar belangrijk is uiteraard ook de geluidservaring. En die is inderdaad niet dof. De lage tonen komen goed door, maar de hoge tonen worden wel merkbaar gefilterd. Dat haalt een klein beetje karakter van de muziek weg, maar ja, het beschermt wel tegen die schelle geluiden waar je later problemen mee kan krijgen. Een goed geslaagde gehoorbescherming dus, die er bovendien goed uitzien én erg lekker zitten. Op naar het volgende feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>