Kabels en stekkerdozen wegwerken

cablebox bluelounge test

Wifi lijkt een eerste levensbehoefte te zijn geworden, maar ondanks al die draadloze apparaten heeft menig kantoor en huiskamer nog altijd te kampen met tal van kabels en snoeren. En dan ook nog die onhandige stekkerdozen. Dat wil je niet, dus hoe kun je die kabels en stekkerdozen wegwerken? Graag netjes en makkelijk. Designerbureau Bluelounge ontwikkelde de CableBox. En dat is precies wat het is, een doos voor je kabels.

Veel spannender dan dat wordt het echt niet. Het is een box met een deksel en twee uitsparingen in de zijkanten waar de kabels in en uit kunnen gaan. Is het een oplossing voor het probleem? Jazeker! De snoeren en stekkerdozen zijn uit het zicht. En de CableBox heeft een fraaier uiterlijk dan de warboel aan draden. Je kunt zelfs nog uit twee maten en verschillende kleuren kiezen. De grote is er in het zwart en wit, de kleine bureauvariant in allerlei hippe kleurtjes. Dat ziet er prima uit.cablebox bluelounge test

Een doos voor je kabels

Het is een aardige oplossing, zo’n CableBox, maar het had wel spannender gemogen. Of handiger. Nu betaal je rond de 30 euro voor een doos met een mooi kleurtje. Wat als je een USB-poortje, of Ethernet-aansluiting erop doet? De bureauvariant is overigens ook wat overdreven. De meeste stekkerdozen liggen op de grond. De rubbervoetjes zijn dan wel weer leuk. Ook had de doos van binnen wat praktischer gekund. Haakjes om de kabels omheen te wikkelen, in plaats van de soort tie-rips die je er bijkrijgt.

Kortom, De CableBox zorgt qua kleur voor wat vrolijkheid met zijn kleurtjes en de stekkerdozen zijn uit het zicht, maar je verwacht net iets meer van een ‘kabelmanagement-oplossing’ van 30 euro.

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>