In huis voetballen met de air powered hover soccer disc

Denk om de vaas! Niet in huis voetballen! Ja, ook wij krijgen het vroeger te horen en roepen het nu naar onze kinderen. Maar alle (binnen)deuren gaan open voor deze, tja wat is het, hovercraft voetbal; vriendelijk ter test aangeboden door website Coolgift.com. Geeft dat een beetje dezelfde ervaring, werkt het en is het leuk? We testen de air powered hover soccer disk!

Een platte ronde schijf voorzien van schuimrubber aan de zijkant. Aan de binnenkant zit een motortje met een ventilator. Dat maakt uiteraard wat geluid, maar niet storend. Zeker als je er mee gaat spelen valt dat niet op. Dan hoor je eerder het glijden over de grond (hij gaat niet helemaal de lucht in…) en stoten tegen muren en meubels. Geen handleiding in de doos, maar die heb je ook niet nodig. Dit is redelijk duidelijk: batterijen erin (4x AA; niet meegeleverd) en gaan.

Review air powered soccer

Deze hoversoccer geeft direct lol voor jong en oud. Wel vinden de voetballiefhebbers onder ons het leuker dan de wat minder sportieve TestHutter. Het ding is inmiddels in bezit van wat TestHut-mini’s en die pakken hem regelmatig uit de kast. Hij houdt het dus vrij lang vol, zowel qua batterij als in zijn geheel. Na wat klappen zijn er wel wat stukjes plastic afgebroken van de onderkant, maar dat heeft geen gevolgen voor de functionaliteit. De stootrand voorkomt inderdaad dat er dingen in je huiskamer gelijk kapot gaan. Het is wel aan te raden niet al te hard ertegen te trappen; daarmee verleng je de levensduur niet. Liever op de grond zitten en naar elkaar overduwen. Net zoveel pret.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>