Een gevoelige huid lust geen alcohol

nivea men sensitive review

Nivea introduceert een nieuwe huidverzorgingslijn voor de gevoelige huid, Nivea Men Sensitive. Deze producten bevatten allemaal een unieke combinatie van ingrediënten waaronder: vitamine E, pure kamille en hamamelis. Dit laatste is ‘Toverhazelaar‘ dat als ontstekingsremmer zou werken bij een geïrriteerde huid. Eén ding bevatten ze niet: alcohol. Alles bij elkaar zou dit moeten zorgen voor een gladdere huid en een betere bescherming. We onderwierpen de producten aan de ultieme test, en lieten barbier en kapper William, van de Haarkoning, veruit de beste kapper van Gorinchem, zijn gang gaan. Hij werkt normaal met professionele salon-merken als Proraso, maar dook ditmaal met ons in de consumentenmarkt.

In de reclame-uitingen rond deze nieuwe lijn focust Nivea op de rampzalige gevolgen die de afleiding door huidirritatie kan hebben. Leuk, maar de gemiddelde TestHutter laat zich niet afleiden, zeker niet door huidirritatie.

De lijn is erg compleet en bevat alles van scheergel tot een dag creme voor de man met een ‘driedagenbaard’. Het eerste dat ons opvalt aan de producten is de aangename geur. Niet zo zwaar als de gemiddelde producten. En eigenlijk is dat de beste omschrijving, de producten zijn aangenaam. Zo voelen ze en zo ruiken ze. Tijdens het gebruik merkten we eigenlijk weinig verschil aan onze huid in vergelijking met de jaren ervoor. Totdat we na enkele dagen stopten met het gebruik. Eén van onze testers heeft merkbaar last van een droge, trekkende en branderige huid. Het kan natuurlijk zijn dat dat een gevoelig typje is, maar daar zijn de producten dan ook specifiek voor bedoeld. Kortom, het lijkt te werken!

We hebben bij de deoroller nog specifiek gekeken naar de vervelende eigenschap van deodorant om strepen achter te laten op zwarte T-shirts. Goed nieuws, de roller is met glans geslaagd. Geen strepen te zien.

Nivea geeft aan dat het beste resultaat behaald wordt als de man de volledige lijn gebruikt. Dat zou iedere zichzelf respecterende marketing-man roepen, maar er is iets voor te zeggen. Je ruikt dan wel naar één geur, en dat is aan te raden. Kortom, prima spul, dat Nivea Men Sensitive.

De complete NIVEA MEN Sensitive lijn omvat:
NIVEA MEN Sensitive Aftershave Balsem € 9,65
NIVEA MEN Sensitive Face Wash € 5,58
NIVEA MEN Sensitive Scheergel € 4,47
NIVEA MEN Sensitive Vochtinbrengende Crème € 9,70
NIVEA MEN Sensitive Hydro Gel € 11,68
NIVEA MEN Sensitive Douchegel 250ml € 3,45
NIVEA MEN Sensitive Protect Deodorant 150ml spray € 3,99 Roll-on € 3,99





Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>