Chocolade met een crunch

chocoloade test Crunch

Het TestHut-team werd benaderd of we de nieuwe Crunch chocoladerepen van Nestlé wilden testen. Uiteraard doen we dat met graagte, immers #uVraagtWijTesten. Drie chocolade candybars kregen we: de nieuwe #biskoto, een melkchocolade noisette en wit. De repen hebben alledrie een extra bite, vandaar de naam crunch, dankzij biscuit, hazelnoot of krokante granen. Dat klinkt nog gezond, de rest van de ingrediënten is dat uiteraard niet bepaald, maar hey, daar vellen wij dan weer geen oordeel over!

Chocoladetest

Laten we met de deur in huis vallen: wij zijn liefhebbers van chocolade, maar dan wel de pure variant. Voor het witte alternatief halen de meesten hier hun neus op, en melkchocolade moet van goede kwaliteit zijn om te kunnen concurreren met puur. De biskoto-reep is wat dat betreft wat vreemd: in sommige winkels wordt hij als puur verkocht, maar deze reep mag toch zeker alleen onder de noemer melkchocolade over de toonbank gaan. Los daarvan is dit wel een fijne candy-bar. Het krokante biscuitje is aangenaam, de smaak van de chocolade goed genoeg.

En dat is dan ook gelijk het oordeel voor deze chocola. De #biskoto is een leuke reep, maar niet wereldschokkend nieuw of zo lekker dat je nooit meer iets anders wilt. Raakt ie op? Ja uiteraard, dit is echt wel een aardig chocolaatje voor bij de koffie of thee of als tussendoortje. Maar bij ‘aardig’ blijft dan ook. Datzelfde geldt voor de hazelnoot-editie. Lekker, goede chocolade, maar niet heel bijzonder. Ook deze was dezelfde dag op. De witte cacaoboter ligt echter nog! Niet dat hij echt niet lekker is, maar je moet er van houden, zullen we maar zeggen.

Extra testoordeel! – De verdwaalde hashtag

Nog een laatste opmerking over de naamgeving. Wat is dat voor hipdoenerij met ‘#biskoto’? De hashtag is hier niet bepaald op zijn plaats. Echt hip was het geweest als je het gewoon ‘koek’ had genoemd. Lekker retro.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>