Adverteren of betaalde reviews

Uw doelgroep bereiken met de TestHut

TestHut biedt uiteenlopende mogelijkheden om te adverteren en reviews groter onder de aandacht te brengen. Onze reviews zijn altijd onafhankelijk en eerlijk. Dat is juist de meerwaarde voor zowel de consument als de producent. Die laatste profiteert immers van concrete feedback op zijn product of dienst – iets waar anders dure consumentenpanels of marktonderzoeken voor nodig zijn.

Veel partijen kiezen ervoor om een review bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. Dat kan middels promotie-pakketten en weggeef-acties. Ook werken we nauw samen met lifestyle blog Daily Cappuccino en ondernemend magazine ZTalks voor nog groter bereik.

U profiteert van publiciteit, zichtbaarheid en online aanwezigheid (social media!), en houdt er bovendien een puike video aan over die prima gebruikt kan worden in uw eigen communicatie- en marketingactiviteiten. Mogelijkheden te over!

Advertentiemogelijkheden

De promotie-pakketten zijn er in verschillende varianten. We publiceren ook meerdere malen per jaar thematische specials waarin uw product of dienst tegen aantrekkelijke tarieven kan meedraaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kerstspecial met de must-haves voor de feestdagen, of een zomerdrankjes-special met, inderdaad, de lekkerste en hipste zomerdrankjes.

Maatwerk promotiecampagnes

Naast de advertentiemogelijkheden kunnen we onze kennis en kunde ook op maat inzetten. Denk eens aan een review in uw eigen huisstijl, een maatwerk bedrijfsfilm of PR campagne rond de introductie van een nieuw product. Alles is bespreekbaar, en er is nog heel veel mogelijk ook.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, en download het [download id=”1418″](PDF).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>