TestHut.nl is de online verzamelplaats voor producttesten

U vraagt, wij testen. Onafhankelijk en objectief: we bekijken alles vanuit onze eigen belevingswereld. We geven ons oordeel zoals een willekeurige consument het zou doen. Eerlijk dus, maar met respect voor de makers. Niet moedwillig opbeurend, maar ook zeker niet kwetsend. Opdat we consumententesten (weer) transparant en te vertrouwen maken. Kom binnen in de TestHut. Welkom!

 

Onafhankelijk

TestHut is een onafhankelijk testplatform. We hebben geen contractuele relatie met leveranciers en zijn niet te beïnvloeden. Alle testen zijn gratis te raadplegen. Bedrijven kunnen een review promoten, maar hebben daarbij geen invloed op de uitkomst. Via promotie-pakketten is een leverancier in staat een van onze reviews te promoten en onder een grotere groep mensen onder de aandacht te brengen. Bekijk de mogelijkheden. Het testplatform is en blijft onafhankelijk.

 

Iets te testen, of een testverzoek indienen? Neem even contact op.

TestHut.nl is ontstaan toen een verzameling specialisten in communicatie, videoproductie, vormgeving en animatie bij elkaar kwamen. Een losstaande producttest voor lifestyle blog Daily Cappuccino die we filmden en online zetten, is gegroeid tot wat TestHut vandaag is: een vindplaats voor reviews van allerhande producten, in woord én beeld. Overigens leveren we nog steeds met regelmaat testen aan anderen, zoals ons partners Daily Cappuccino en ZTalks Magazine, waarin we elk kwartaal de gadgetrubriek verzorgen.

Naast onze dagelijkse werk, zijn we testers geworden. Maar we blijven ook gewoon consument, net als u en jij. Ons doel is om een heldere kijk te geven op nieuwe producten, en leveranciers en producenten een (openbare) plek te bieden waar ze eerlijke feedback krijgen op hun innovaties. Als iets cool is, zeggen we dat, maar we geven ook verbeterpunten als die er zijn. Daarbij houden we wel van een positieve instelling; iets volledig afbranden is niet onze stijl, omdat daar niemand mee geholpen is.

 

Het TestHut-testteam bestaat uit:

_Erik van de Nadort (Managing editor)
Erik is content entrepreneur. Hij eet letters als ontbijt en smeert zijn boterhammen met rake one-liners.
Volg Erik op Twitter – LinkedIn Instagram

_Briël van Rijsbergen (Check controller)
Briël is een alleskunner met beeld. Regisseren/filmen/editen, het is als ademen voor hem. Award-winning, trouwens!
Volg Briël op Twitter – LinkedIn Instagram

_Eloy Braun (Knowledge evangelist)
Eloy is videospecialist en orakel. Begin bij hem nooit een zin met ‘Wist je dat?’, want hij weet het.
Volg Eloy op Twitter – LinkedIn  Instagram

_Sanne van der Laan (Taste expert)
Sanne is gediplomeerd barista en grafisch vormgever. Zijn hart pompt koffie rond. Smaakvol type.
Volg Sanne op Twitter – LinkedIn – Instagram

_Martijn Bok (Constructive specialist)
Martijn maakt van vergane glorie weer hedendaagse pareltjes. En dan hebben we het vooral over gebouwen.
Volg Martijn op Twitter – LinkedIn

Dit kernteam wordt met regelmaat ondersteund door motion graphic designer Arnout de Hoop. Hij is zelfs een van de founding fathers van TestHut.

Verder doet Roderick van Straten soms iets SEO/HTML/CSS-technischachtigs. Snappen we niet, hij wel denken we. En we hebben diverse gastrollen waaronder een groepje TestHut mini’s en bezoekers van de TestHut. Kom ook eens langs!