Een meter pindakaas van Mister Kitchen

Pindakaas! Wie is er niet groot mee geworden? Nou Erik onder andere, want die vond het niet te nassen. Dat is inmiddels veranderd, want ook zijn smaakt evolueert. Sterker nog, de hele TestHut lust er wel pap van dus we waren ook wel enthousiast toen Mister Kitchen ons uitnodigde de uitdaging aan te gaan van een meter pindakaas te testen. Gelukkig in allerlei verschillende smaken.

Komt ie: Kokos Maple, Super Crunchy, Cranberry Kaneel, Sinaasappel Rozijn, Karamel Zeezout, Chocolade en Honing Chili. Voor ieder wat wils! Sommige varianten liggen wat meer voor de hand, maar grappig is om te merken dat verschillende mensen ook qua pindakaas verschillende voorkeuren hebben. De Chocolade is het minst favoriet (hoewel een lunchgast de pot achteloos in de tas liet vallen en we die niet meer terug hebben gezien). Verder zijn de smaken vrij straf aanwezig, dus het punt van verzadiging is al snel nabij. Sinaasappel Rozijn bijvoorbeeld. Een grappige combi die best goed samengaat met pindakaas, maar na een boterham ben je er ook wel even klaar mee. Honing Chili is populair, maar droogt wel wat snel uit.

Mister Kitchen is een vrij jong Nederlands food-merk, opgericht door drie heren die ervan houden ‘wat aan te klooien in de keuken’, hierbij werkend met eerlijke, natuurlijke producten. Dat gevoel van klooien, krijg je ook wel bij de pindakazen, in positieve zin. Het is het resultaat van experimenteren en je mag daar een beetje van meegenieten. Dat is een leuk en lekker

Review Mister Kitchen pindakaas

Je kan hier heel lang over ouwehoeren, zoals de video al aangeeft, maar uiteindelijk moet je ze gewoon proeven, want de smaken lopen zo uiteen dat een ieder daar anders op reageert. Deze review eindigt dan ook wel met een koopadvies, want het zijn lekker pindakazen met verrassende extra’s die over het algemeen goed uitpakken. Laat maar weten welke jij het lekkerste vindt. Voorkeur in de hut gaat naar Honing Chili en Kokos Maple (met stiekem toch nog wat hagelslag erover).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *